İstanbul
Kapalı
weather
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6030 %0.04
39,9510 %-0.09
81.620,01 %3.035
3.435,45 0,13
5.616,96 0,13
Haberler Gündem Spor Bu kez Galatasaray sahadan çekildi! Olaylı derbide kazanan belli oldu

Bu kez Galatasaray sahadan çekildi! Olaylı derbide kazanan belli oldu

ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe Beko ile Galatasaray arasındaki karşılaşmada gerilim doruğa çıktı. Maçın son çeyreğinde sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Galatasaraylı oyuncular ve hakemler soyunma odasına çekildi. Sarı lacivertli taraftarların salondan çıkarılmasıyla devam eden mücadelede Fenerbahçe, Galatasaray'ı 89-74 yenerek finale adını yazdırdı.

ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde Olaylı Fenerbahçe Beko-Galatasaray Maçı

ING Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde oynanan Fenerbahçe Beko-Galatasaray karşılaşmasında maçın son çeyreğinde talihsiz bir olay yaşandı. Taraftarların uyarılarına rağmen sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle karşılaşma büyük bir kaosa sahne oldu.

Sarı Kırmızılılar ve Hakemler Soyuna Odasına Çekildi

Olayların büyümesi üzerine 4. çeyrekte Fenerbahçe Beko ve Galatasaray oyuncuları ile hakemler sahayı terk ederek soyunma odasına çekildi. Taraftarların bu tür saldırılarına karşı alınan tedbirlerin yetersiz kalması dikkat çekti.

Maçta Gerilim Yükseldi

ING Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gerilim doruk noktasına ulaştı. Taraftarların sahaya atmasıyla başlayan olaylar, maçın atmosferini olumsuz etkiledi ve karşılaşmanın akışını sekteye uğrattı.

Tedbir Alınamadı, Maçta Ara Verildi

Yabancı maddelerin sahaya atılması sonrasında yapılan anonslara rağmen durumun kontrol altına alınamaması neticesinde Galatasaraylı oyuncular ve hakemler soyunma odasına çekilmek zorunda kaldı. Maçın kalan süresi için uzun bir ara verildi.

Karşılaşma Devam Etti, Fenerbahçe Finalde

Yabancı maddelerin atıldığı tribünün boşaltılmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti. Fenerbahçe Beko, Galatasaray'ı 89-74 mağlup ederek finale yükseldi ve büyük bir başarı elde etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *