İstanbul
Açık
weather
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1941 %0.47
43,7206 %0.37
84.501,85 %-0.612
4.082,08 0,46
6.674,19 0,46
Haberler Gündem Genel Konya’da bir kadın cinayeti daha! Eşini tüfekle öldürüp aynı silahla canına kıydı

Konya’da bir kadın cinayeti daha! Eşini tüfekle öldürüp aynı silahla canına kıydı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde 58 yaşındaki İbrahim Urgun, henüz bilinmeyen bir nedenle 52 yaşındaki eşi Nazmiye Urgun’u tüfekle vurarak öldürdü. Yaşlı adam ardından aynı tüfekle canına kıydı.

Kadın cinayetinin adresi bu kez Konya oldu.  58 yaşındaki İbrahim Urgun, müstakil evde 52 yaşındaki eşi Nazmiye Urgun’u öldürüp intihar etti. 

EVE GİREN EKİPLER YAŞLI ÇİFTİN CANSIZ BEDENLERİNİ BULDU

Olay, Konya’nın Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi Elmabahçe Sokak’ta bulunan bir müstakil evde yaşandı. 

İddiaya göre; İbrahim Urgun, henüz bilinmeyen bir nedenle 52 yaşındaki eşi Nazmiye Urgun ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında yaşlı adam tüfekle karısını vurarak öldürdü. 

Ardından Urgun, aynı silahla canına kıydı. 

Evden yükselen silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen ekipler, eve girdi. Ekipler, yaşlı çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından çiftin cenazeleri otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *